Change font size
It is currently Wed Feb 22, 2017 11:55 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: Firestorm Inventory Links laden niet.
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 10:44 am 
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2012 6:06 am
Posts: 8
Zal eens een nieuwe post in het NL subforum gooien:

Weet iemand waarom mijn Firestorm Inventory Links niet laden op mijn eigen sim? (Outfits/AO)
Moet altijd naar Sandbox Plaza om ze te laden...

_________________
I'll be Peter Pan, and you just be pretty.
~IAMX


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Firestorm Inventory Links laden niet.
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 9:49 am 
Furious Typer
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 2:09 pm
Posts: 172
Location: Netherlands
Heb je dat alleen met Firestorm, of met andere viewers ook ?
Draai je wel de laatste versie ( en 64 bits, als je 64 bit OS hebt ) ? -> dit is ooit een gerapporteerde bug geweest in firestorm.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Firestorm Inventory Links laden niet.
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 1:19 pm 
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2012 6:06 am
Posts: 8
Foxx Bode wrote:
Heb je dat alleen met Firestorm, of met andere viewers ook ?
Draai je wel de laatste versie ( en 64 bits, als je 64 bit OS hebt ) ? -> dit is ooit een gerapporteerde bug geweest in firestorm.


Ik draai alleen Firestorm (laatste versie 64bit op een gloednieuwe laptop). Dit probleem deed zich overigens ook voor op mijn oude laptop met Firestorm.
Wilde 2 snapshots bijsluiten maar werkt niet. Beetje raar dat je geen .png kan uploaden...

Typisch dat op mijn sim de links niet laden en op een sim van een kennis wel. Tevens laden ze gewoon op sandbox plaza. Wederom een opensim.ini truukje wat ik vergeten ben? Sommige AO/Outfit links laden namelijk wel. Maar bijvoorbeeld mijn AO 'stands' totaal niet.

_________________
I'll be Peter Pan, and you just be pretty.
~IAMX


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Firestorm Inventory Links laden niet.
PostPosted: Sat Jun 14, 2014 3:39 am 
Furious Typer
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 2:09 pm
Posts: 172
Location: Netherlands
Krijg je errors in je console op je eigen sim ?
In bin/opensim.txt kun je ze teruglezen. Als het overal werkt, behalve op je eigen regions, dan is daar wat mis. En dat kan een configuratieprobleem zijn (alhoewel ik niet zou durven zeggen wat er in opensim.ini voor zou kunnen zorgen dat dit niet werkt, klinkt meer als een viewerprobleem), maar ook je router die strict UDP handling uit heeft staan oid. (dan kun je met loopback een probleem tegenkomen, waar de rest geen last van heeft ). Van zulke grappen zitten vaak in software firewalls als norton en zonealarm.

PNG's kun je trouwens gewoon openen in paint en ze als JPG opslaan. Of je upload ze op http://nl.tinypic.com/ en embed ze hier.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Firestorm Inventory Links laden niet.
PostPosted: Sat Jun 14, 2014 5:11 am 
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2012 6:06 am
Posts: 8
Geen errors op mijn console.
Wel heel veel 'Queue threadfunc <nummer> ....' meldingen die verwijzen naar regel 700 op schijf K:\OSGRID\opensim-0aa0dad\OpenSim\Region\ClientStack\Linden\UDP\LLClientView.cs
Ik neem aan dat K:\ op de main server is? :roll:

Denk dat die UDP het probleem wel eens zou kunnen zijn.

Ik zie namelijk vaker dat vrienden van me heel traag laden op mijn sim. *zucht* En ik was zo blij dat ik eindelijk mijn sim weer online had...
Zal wel even mijn router nakijken.

_________________
I'll be Peter Pan, and you just be pretty.
~IAMX


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net