osgrid.org
https://forums.osgrid.org/

opensim standalone password issue
https://forums.osgrid.org/viewtopic.php?f=14&t=5119
Page 1 of 1

Author:  Samantha Troisi [ Mon Apr 07, 2014 5:38 pm ]
Post subject:  opensim standalone password issue

im try to get opensim standalone region running at home on Ubuntu Linux OS... but.. whenever i run the program and go thru the setup.. it is not asking for my prerferred password...

it seems to be running fine and the 9000 port is open.. but i cant login to my region :"(

Here are my values from setup::
Avatar Name: Samantha Troisi
Avatar Password: [ommited] ( didnt ask for it :o )
Region Name: samtopia
Region Coords: <1001,1001>;

During Setup...
Select avatar nfirs name [test]: samantha
select avatar last name [user]: troisi
....
it was spose to say next...
select avatar password [whatever default stuff password] : ********

but it didnt :"( pleez help me ?

Here is output from netstat:
tcp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:21 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:631 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:538 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:9000 0.0.0.0:* LISTEN
tcp6 0 0 :::5298 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::21 :::* LISTEN
tcp6 0 0 ::1:631 :::* LISTEN

Author:  Foxx Bode [ Thu Apr 10, 2014 6:10 am ]
Post subject:  Re: opensim standalone password issue

The questions a region server ask at boot, do not contain a password.
You create a password when you make an account on your machine via web, or when you want to connect to some other grid, you make the account on their website.

You can also generate a user on your server directly. Server commands to do so are found here :
http://opensimulator.org/wiki/Server_Commands

The only password you enter in any INI file is that of your MySQL database.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/