osgrid.org
https://forums.osgrid.org/

Set up the sim correctly and can't tp in need help...
https://forums.osgrid.org/viewtopic.php?f=14&t=6282
Page 1 of 1

Author:  Ari Woof [ Sat Dec 22, 2018 3:50 am ]
Post subject:  Set up the sim correctly and can't tp in need help...

Oki i followed the steps listed on the set up instructions page on osgrid.org yet i can't get in it what am i doing wrong here?

Author:  Capra Genus [ Sat Dec 29, 2018 11:14 pm ]
Post subject:  Re: Set up the sim correctly and can't tp in need help...

So the region Bridgeport is the one your referring to yes?

When I try to TP there I get a comms error, which would usually mean the port is blocked on the firewall. What OS are you using Windows or Linux? You will need to open up the port to allow users to speak to the region, easiest way of putting this (for reference port 9000 is default)

Author:  paela argus [ Mon Dec 31, 2018 5:40 am ]
Post subject:  Re: Set up the sim correctly and can't tp in need help...

http://wiki.osgrid.org/index.php/Main_Page

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/