Change font size
It is currently Thu Dec 03, 2020 2:32 am

Forum rules


{L_IMAGE}
. please keep questions related to an OpenSimulator and OSgrid nature.



Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
 Post subject: console claims island is running but we can't find it
PostPosted: Sat Feb 08, 2020 5:42 pm 

Joined: Sun Jan 05, 2020 9:06 pm
Posts: 1
Hi all,
My friend has a dilemma and that is that she cannot get her island to connect to os grid, I have 4 running and i have tried to help her as much as possible, she says her console is reading that her island is up and running and logins are enabled, but when she logs in she lands in a welcome zone and can't find her island and I can't find it either, so I'm guessing we are missing something and any help would be much appreciated.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: console claims island is running but we can't find it
PostPosted: Mon Feb 10, 2020 7:12 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 2:09 pm
Posts: 252
Location: Netherlands
Tyically this happens when the connection to her server is either firewalled, or does not have the apppropriate port forwarding setup. The region is up, appears on map, but when you teleport there, or login, you cant get to it.

Here is how to troubleshoot such : https://wiki.osgrid.org/index.php/Tutorial03

If you somehow can't fix it, feel free to contact me inworld.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net