Change font size
It is currently Thu Apr 26, 2018 2:24 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: problemas para cargar el mundo de osgrid
PostPosted: Mon Dec 11, 2017 5:28 pm 

Joined: Sat Aug 01, 2015 12:25 am
Posts: 2
hace ya dos dias que los visores que venia usando sin inconvenientes, firestorms y singularity para entrar a osgrid, no funcionan. No logran cargar el mundo de osgrid , pero si el de SL y el de metropolis. soy usuaria permanente de osgrid y
necesito ayuda para solucionar el problema, gracias :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: problemas para cargar el mundo de osgrid
PostPosted: Wed Dec 13, 2017 5:48 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Fri May 14, 2010 2:09 pm
Posts: 189
Location: Netherlands
My spanish ain't all that great, but you might want to try this :

http://www.windows10themes.net/guides/h ... indows-10/

Open your APPDATA folder. In there you will find some viewer folders. Delete all of those. ( Mind this will remove all your viewers, all your viewer settings, all passwords, and all logs. !!!! ). If you don’t want that, zip all tehse files, and store them elsewhere.

Afterwards download a compatible viewer from this page : https://www.osgrid.org/?q=node/6 install, and reconnect.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: problemas para cargar el mundo de osgrid
PostPosted: Fri Jan 05, 2018 9:48 am 

Joined: Fri Jan 05, 2018 9:46 am
Posts: 1
Hola:

He tenido el mismo problema con el Singularity y, luego de perder tiempo instalando y desinstalando varias veces el visor, lo he resuelto de la siguiente manera: he entrado en osgrid No a mi última ubicación, sino a un sim concreto o a Mi casa.
:)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: problemas para cargar el mundo de osgrid
PostPosted: Thu Jan 25, 2018 6:49 am 

Joined: Thu Jan 25, 2018 6:40 am
Posts: 1
Supongo que limpiar el caché ya lo has probado pero por si acaso.
Instalar y desinstalar el visor no limpia caché. Hazlo manualmente.
CtrlP ..... Red y caché .... solapa directorio.... ve al directorio que indica y borra manualmente todo su contenido.
Saludos


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net