Change font size
It is currently Mon Jan 21, 2019 11:51 am

Forum rules


{L_IMAGE}
Please only post about software that directly relates to opensim, thank you.



Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: improper shutdown since the new rewrite
PostPosted: Sun Nov 11, 2018 5:10 pm 
Furious Typer
User avatar

Joined: Mon Mar 22, 2010 4:01 pm
Posts: 98
Location: Canada
I am so used to the old system where when you typed "shutdown" in your console window, it would actually shut everything down THEN exit from that window!

Is this an ongoing bug or is this ever going to be fixed as it is irritating to manually purge the script folder (so the scripts can be used upon restart), not to mention having to bring up CONTROL-ALT-DELETE to kill the process!
:/

_________________
<3 Foxxe <3


Last edited by Foxxe Wilder on Sun Nov 25, 2018 5:43 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: improper shutdown since the new rewrite
PostPosted: Sun Nov 11, 2018 5:30 pm 
OSG Elite
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:07 am
Posts: 348
Location: B.C. Canada
I just tried shutdown on my stand alone and it worked. Running Windows 7 here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: improper shutdown since the new rewrite
PostPosted: Sun Nov 25, 2018 5:41 pm 
Furious Typer
User avatar

Joined: Mon Mar 22, 2010 4:01 pm
Posts: 98
Location: Canada
[quote="Jeeper Shim"]I just tried shutdown on my stand alone and it worked. Running Windows 7 here.[/quote]

Yeah I am referring to OSGrid software, not standalone.

_________________
<3 Foxxe <3


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: improper shutdown since the new rewrite
PostPosted: Mon Nov 26, 2018 8:31 am 
OSG Elite
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:07 am
Posts: 348
Location: B.C. Canada
I am using the OSGrid version on my stand alone. I just tried it with the latest release on one of my OSGrid regions and it worked as well.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: improper shutdown since the new rewrite
PostPosted: Mon Nov 26, 2018 1:03 pm 
Furious Typer

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:40 pm
Posts: 94
I have found my region occasionally will not shutdown, or hangs after taking the command. I am running on Ubuntu Unix and I think this is due to lack of memory. You can always kill the process with task manager.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: legacy_google [bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net